Συννεφοψωμάκια χωρίς γλουτένη κ αλεύρι.
Πανεύκολα κ νόστιμα ψωμάκια.
Υλικά:
3 αυγά (χωρισμένα)
3 κ σ τυρί cottage η' τυρί κρέμα(εκτός ψυγείου για 20')
1 κ σ μέλι
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
Προσθέτουμε στους κρόκους το τυρί κ το μέλι,ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε στα ασπράδια τη baking soda μέχρι να γίνει αφράτο το μείγμα.
Φτιάχνουμε 8 συννεφοψωμάκια,τα πασπαλίζουμε με θυμάρι κ τα τοποθετούμε επάνω στη λαδόκολλα την οποία έχουμε μέσα στο ταψί μας.
Ψηνουμε για 15'.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου