Συννεφοψωμάκια χωρίς γλουτένη κ αλεύρι.





Γράφει η Triantafillia Vamvaka.



Πανεύκολα κ νόστιμα  ψωμάκια.


Υλικά:


3 αυγά (χωρισμένα)

3 κ σ  τυρί cottage η' τυρί κρέμα(εκτός ψυγείου για 20')

1 κ σ μέλι

1/4 κ γλ baking soda




Εκτέλεση:


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου.
Προσθέτουμε στους κρόκους το τυρί κ το μέλι,ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε στα ασπράδια τη baking soda μέχρι να γίνει αφράτο το μείγμα.
Ενώνουμε όλα τα υλικά κ ανακατεύουμε απαλά κ καλά.




Φτιάχνουμε 8 συννεφοψωμάκια,τα πασπαλίζουμε με θυμάρι κ τα τοποθετούμε επάνω στη λαδόκολλα την οποία έχουμε μέσα στο ταψί μας.




Ψηνουμε για 15'.














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις