Πανεύκολη ροζ σάλτσα με τόνο.

  

 


   Πανεύκολη ροζ σάλτσα την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως σάλτσα για τα ζυμαρικά αλλά κ ως σως στις πράσινες σαλάτες μας.


                            Υλικά:

1 συσκευασία σάλτσα τύπου pummaro

1 συσκευασία τόνο κονσέρβα

1 κ.γ.ρίγανη

1/2  κ.γ. καστανή ζάχαρη

Αλάτι Ιμαλαίων η' θαλασσινό

Λίγο άσπρο πιπέρι,εάν δεν υπάρχει τότε μαύρο

2 κ. σ.  ελαιόλαδο η' 1 κ.σ.βούτυρο ghee

6 κ.σ. κρέμα καρύδας η' κρέμα γάλακτος


                          Εκτέλεση:

  Σε μέτρια φωτιά σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το ελαιόλαδο η' το βούτυρο ghee.Αφού ζεσταθεί προσθέτουμε τη σάλτσα με τη καστανή ζάχαρη,το αλάτι,το πιπέρι,τη ρίγανη.Το αφήνουμε για 5-7 λεπτά να πάρει βράση κ να τσιγαριστεί η σάλτσα με το λάδι,έτσι γίνεται πιο νόστιμη.


  Προσθέτουμε τώρα το τόνο,τη κρέμα  καρύδας η' κρέμα γάλακτος κ αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά.


  Κατεβάζουμε από τη φωτιά κ είναι έτοιμη.
 

 Μικρά tips:
(Προσέχουμε το αλάτι μας γιατί κ ο τόνος έχει το δικό του.)


                          Καλή Όρεξη!
...................................................................
                      ~Να είστε καλά!~


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις