Πανεύκολη ροζ σάλτσα με τόνο.
Πανεύκολη ροζ σάλτσα την οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως σάλτσα για τα ζυμαρικά αλλά κ ως σως στις πράσινες σαλάτες μας.
Υλικά:
1 συσκευασία σάλτσα τύπου pummaro
1 συσκευασία τόνο κονσέρβα
1 κ.γ.ρίγανη
1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη
Αλάτι Ιμαλαίων η' θαλασσινό
Λίγο άσπρο πιπέρι,εάν δεν υπάρχει τότε μαύρο
2 κ. σ. ελαιόλαδο η' 1 κ.σ.βούτυρο ghee
6 κ.σ. κρέμα καρύδας η' κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Σε μέτρια φωτιά σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το ελαιόλαδο η' το βούτυρο ghee.Αφού ζεσταθεί προσθέτουμε τη σάλτσα με τη καστανή ζάχαρη,το αλάτι,το πιπέρι,τη ρίγανη.Το αφήνουμε για 5-7 λεπτά να πάρει βράση κ να τσιγαριστεί η σάλτσα με το λάδι,έτσι γίνεται πιο νόστιμη.
Προσθέτουμε τώρα το τόνο,τη κρέμα καρύδας η' κρέμα γάλακτος κ αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά κ είναι έτοιμη.
Μικρά tips:
(Προσέχουμε το αλάτι μας γιατί κ ο τόνος έχει το δικό του.)
Καλή Όρεξη!
...................................................................
~Να είστε καλά!~
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου