Οι επιστροφές των πρώην.




  "Κ έσπασε η νύχτα δύο κομμάτια κ έγιναν υγρά τα δυο μου μάτια......
  Αυτά είναι!.....


  Κ ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο σε άσχετη στιγμή κ είναι αυτός-ή!
Σοκ!Πώς να μη πάθεις εκεί που τον-η είχες ξεχάσει κ είχε φύγει γιατί το ήθελε με δόξα κ τιμή,,,τώρα τι θέλει;;Τί;;

  Μπορεί να το έχει μετανιώσει(μπορειιί),μπορεί να απογοητεύτηκε από την επόμενη-ο,μπορεί να θέλει να δεί εάν ακόμη μετράει,μπορεί να βαριέται κ σε θυμήθηκε κ την επομένη πάλι να εξαφανιστεί.

  Πολλά μπορεί,,,γιαυτό θα κρατούσα ενα τοσοδούλικο καλαθάκι αφήνωντας τον-η όμως να με πλησιάσει.Εάν με έχει πληγώσει πολύ, το σίγουρο είναι ότι θα το ξανακάνει,μόλις γίνω λίγο ευάλωτος-η.


  Θα με αναστατώσει σίγουρα αναλόγως με το τι συνέβει στο παρελθόν..Δε σημαίνει όμως ότι θα συζητήσω οτιδήποτε με πόνεσε,αντίθετα θα είναι σα να τον -ην γνωρίζω τώρα.

  Εάν ειλικρινά θέλει να ξαναπροσπαθήσει κ την επόμενη κ τη μεθεπόμενη θα είναι εκεί,εάν όχι,πολύ σύντομα θα δω μια πλάτη κ τίποτα περισσότερο...τα συνηθισμένα δηλαδή..Ο άντρας "λέει", μετά απο δύο μήνες καταλαβαίνει τι έχασε,πριν όχι κ τόσο,ψυχολογικοί παράγοντες..


  Τώρα εάν αναστατωθώ από το πισωγύρισμα κ ξανακωλήσω δε θα 'απλωθώ' ώσπου να δω τι θα γίνει.
  Εάν όντως ήρθε για να μείνει θα είναι δίπλα μου,αλλιώς όσο κ να θέλω να πλησιάσω δε θα το κάνω γιατί απλά δεν θα είναι εκεί για εμένα..κ θα ξαναπονέσω χωρίς λόγω..οπότε εάς κρατηθώ κ μετά από 2-3 μέρες θα ηρεμήσω κ θα δω ότι όντως είχα δίκαιο.


  Έτσι είναι οι σχέσεις αγαπημένοι κ αγαπημένες μου,τα πρώην πρόσωπα κ τα επόμενα!


     ♡Love is where your heart feel nice♡
.................................................................


                     ~Να είστε καλά~

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις