Η Αύρα σου είναι η Αλήθεια σου.


Γράφει η Fillenia Vamvaka.


Σε ένα κόσμο που κινείται ανάμεσα στο καλό κ το κακό

Στο δίκαιο κ το άδικο

Στην αλήθεια κ το ψέμα

Στην ευκολία κ τη δυσκολία

Στη χαρά κ το πόνο

Στην αντικειμενικότητα κ την υποκειμενικότητα

Στο μέλλον κ το παρελθόν

Στην αγάπη κ το μίσος


.........



Υπάρχει μία αλήθεια καλά 
προστατευμένη..

Μια αλήθεια για κάθε ύπαρξη..
Κάθε βαθμίδα ζωής...



Η Αύρα....



Υπάρχει σε όλα γύρω μας..


Λίγοι όμως μπορούν ακόμη να την επεξεργαστούν..

Πολλοί προσπαθούν αλλά τα αποτελέσματα τους είναι μέσα από τη δική τους αντίληψη..

Άλλωστε η γη είναι μια διάσταση έκφρασης μέσα από το λόγο κ τη σκέψη..πιο περίπλοκη αλλά αυτοί είναι άλλωστε οι φυσικοί νόμοι της...




Εάς ξεναγηθούμε τώρα στο χώρο των χρωμάτων..μέσα από τη δική μου κατανόηση κ 'ματιά'.....


Χρώματα:...........


Κόκκινο:
Ένα άτομο με δύναμη,φιλοδοξία για φήμη κ αναγνώριση,ευκολία στην αλληλεπίδραση,προβολή της προσωπικότητας του,έτοιμο για μάχη,κίνηση προς τα εμπρός με το κόστος που ορίζει μια μάχη με τη ζωή,για κάθε τομέα κ όραμα.


Κίτρινο:
Αισιοδοξία,ομιλητικότητα,θάρρος,όρεξη για αγάπη κ διεκδίκηση,παιχνίδι,γύρω από το κεφάλι σοφία κ εξελιγμένη πνευματικότητα-πορεία στο σκοπό της ζωής-κατανόηση του αόρατου κ συνεργασία μαζί του.


Πορτοκαλί:
Έντονη προσωπικότητα με κίνηση κ αποτέλεσμα,επικοινωνία κ γρήγορη αντίληψη,δίνοντας βάση στη προσωπική δύναμη κ την επιτυχία της,έρχεται να δυναμώσει το φωτοστέφανο σε αυτούς που ήδη έχουν προχωρήσει αρκετά πνευματικά,έρχεται να τους δώσει τη χαρά μιας πορείας που δεν έχει όρια μόνο άπλωμα κ κατανόηση.



 
Πράσινο:
Κατανόηση με τη καρδιά,ηρεμία που μόνο η φύση δίνει,θεραπεία προς τους άλλους,προθυμία προς το συνάνθρωπο,καλός ακροατής κ άνθρωπος της υπομονής,συχνά θεραπευτής με τίτλους ή μη.

Γαλάζιο:
Συμβατότητα,έκφραση λόγου,καλός ομιλητής,αποδέχεται τη ζωή ως έχει,αντιμετωπίζει με λογική ότι συμβαίνει,συμβατός με τους κόκκινους γιατί τους ηρεμεί κ τους αποδέχεται όπως είναι,συζητήσιμος κ σταθερός στις αξίες του.

Μπλέ ρουά:
Επαναστατικός,διαφορετικός,τηλεπαθητικός,διαισθητικός,ασυμβιβαστός,δίκαιος,ιδεαλιστής,ονειροπόλος με θεωρία κ θεμέλιο πράξης,ανοιχτός στη συζήτηση κλειστός στο στενό νου κ σκέψη.




Μώβ:
Ζεί σε ειρήνη,αγαπάει με παιδικότητα,αγνός με όμορφες άδολες σκέψεις,υψηλή πνευματικότητα,αντίληψη της ζωής μέσα από τη ροή υψηλότερων διαστάσεων κ όντων,αλλάζει τη συχνότητα των γύρω του όπου κ εάν βρεθεί.


Χρυσό:
Το συναντάμε κυρίως στο φωτοστέφανο,στο κυρίως σώμα με λάμψεις που δείχνουν ότι έχει καταφέρει κ ζει παράλληλα στον πνευματικό κόσμο,η παρουσία του εδώ για όσο θα επιλέξει να παραμείνει θα έχει το ρόλο ενός πραγματικού πνευματικού δασκάλου με φήμη η' χωρίς.


Ρόζ:
Παιδική φύση,όμορφη καρδιά,μοίρασμα συναισθήματος,αγνότητα κ αλληλεπίδραση αγάπης.


Γκρί:
Ματαιδοξία,κρυμμένες επιθυμίες κ ιδανικά,κατάθλιψη,απογοήτευση από τη πραγματικότητα,αποστασιοποίηση.


Μαύρο:
Προστασία,σταλμένη βρώμικη ενέργεια,απώλεια ελέγχου ζωής,έλλειψη λύσεων,απογοήτευση,μπλοκάρισμα σωματικό κ κατεπέκταση στη ζωή.



Υπάρχουν πολλές παραλλαγές κ ερμηνείεςτων χρωμάτων στην αύρα,η εμπειρία κ η ορθή ματιά θα δώσει ένα αξιοπρεπές κ έγκυρο αποτέλεσμα.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις